OM EVERGREENS

HISTORIE

HISTORIE

Evergreens ble etablert av ekteparet Teresa og Piotr i 2018. Målet var å skape et sted hvor man kunne få seg en rask og sunn matbit. De ville servere matretter laget ved bruk av naturlige, fairtrade-merket og lokale råvarer og vise alle at rask mat (fast food) kan være sunn. Denne idéen kunne de realisere ved å starte Foodtrucken på Kiperviktorget, som raskt ble en svært populær plass. Etter å ha vært åpen i to år fikk Evergreens utmerkelsen «Travelers’ Choice 2020» fra TripAdvisor  – noe som ga oss den gjeve æren å kunne kalle oss topp 10 % blant alle restauranter i hele verden.

Gründerne med sine fantastiske ansatte fortsatte å jobbe hardt for å servere gode matopplevelser og inspirere andre til en sunn livsstil, og det tok ikke lang tid før de så seg nødt til å utvide virksomheten. Etter overveldende respons på Foodtrucken, åpnet de i februar 2021 Evergreens Bistro på Kremmergaarden – et kjøpesenter midt i hjertet av Ålesund sentrum. Bistroen er et lunt og koselig lokale med 21 spiseplasser og moderne kjøkken.

VISJON

VISJON

Vi skal alltid levere høykvalitets, bærekraftig, og kortreist mat laget fra bunnen av. Vi tenker på miljøet, og derfor serveres alle våre retter i økovennlig emballasje.

Foodtruck
_DSC1396
Taco Mix
Skroll til toppen